Meble ogrodowe Curver, Allibert i Keter – 5 topowych zestawów!

Meble ogrodowe Curver, Allibert i Keter to zdecydowanie najpopularniejsze komplety na polskich balkonach i tarasach. Elegancki wygląd, duża odporność na warunki atmosferyczne i niewygórowana cena – to najważniejsze zalety tych zestawów. Które komplety cieszą się największą popularnością? I jakie opinie o nich mają ich użytkownicy? Zobacz 5 topowych zestawów wypoczynkowych dla czterech osób!

Meble ogrodowe Allibert opinie o komplecie Modena.

Meble ogrodowe Corfu Set Curver

Zestaw Corfu Set Curver to zdecydowanie najpopularniejszy komplet mebli ogrodowych w Polsce. Dwa fotele, sofa i niski stolik wykonane są z tworzywa sztucznego formowanego wtryskowo, co pozwala uzyskać wysoką jakość wykończenia i dużą odporność mebli na warunki atmosferyczne. Profilowane oparcia, miękkie poduszki i wygodne podłokietniki zapewniają duży komfort korzystania z mebli. Zestaw świetnie się sprawdza na balkonach, tarasach i w ogrodach. W ramach serii mebli Corfu dostępne są też inne zestawy ogrodowe, m.in. z narożnikiem ogrodowym czy wysokim stołem – jeśli chcielibyście się dowiedzieć więcej na ten temat, zapraszam do naszego artykułu Słownik mebli Corfu.

Meble ogrodowe Allibert opinie o meblach Corfu Set.

Opinie klientów, którzy kupili ten zestaw:

pinokio11111

meble solidne i stabilne wspaniale się prezentują na razie w salonie będzie cieplej wystawie na balkon . Dostawa bardzo szybka 1 dzień roboczy to jest chyba rekord świata .Nie ma problemu z montażem jest więcej elementów na zapas.Polecam zakupy w tym sklepie jeszcze tam wrócę bliżej wiosny BRAWA DLA SKLEPU pozdrawiam do zobaczenia (23-02-2017)

ulka11111

Zakupem tego zestawu zrobilam niesamowita niespodzianke moim najblizszym. Komplet jest bardzo ladny ,wygodny , niezbyt skomplikowany w montazu , a przede wszystkim lekki i ustawny. Wszystkim bardzo sie podoba. Struktura tworzywa do zludzenia przypomina ratan, chociaz nim nie jest , ale to dodatkowy plus , gdyz czyni go bardziej odpornym na warunki pogodowe , a nad to , latwy w utrzymaniu czystosci (13-05-2016)

Grażyna11111

Zestaw idealny na małe tarasy, kompaktowy, nie zajmujący niepotrzebnie przestrzeni. Wygodnie wyprofilowane plecy, pokrowce na poduszki na siedzenia na suwak, łatwe w utrzymaniu czystości. Używamy już od kilku dni. Polecam! (22-04-2016)

Meble na taras Delano Set

Meble na taras Delano Set to designerski komplet naśladujący pod względem wzornictwa meble drewniane. Zestaw pojawił się pod koniec zeszłego sezonu i szybko przekonał do siebie użytkowników. Komplet jest wygodny, elegancki i bardzo praktyczny – świetnie sprawdzi się zarówno w ogrodach, jak i na balkonach. Nowoczesne meble znakomicie wpasowują się w ogrodowe aranżacje. W tym roku dodatkowo pojawił się w sprzedaży komplet wypoczynkowo-stołowy o tym samym designie – zestaw ogrodowy De La Fiesta.

Meble ogrodowe Allibert opinie o zestawie Delano Set.

Opinie klientów, którzy kupili ten zestaw:

aga499611111

Jestem bardzo zadowolona z zamówionego zestawu. Wszystko jak na załączonym obrazku, bardzo proste w montażu. Łatwa i przejrzysta instrukcja, a do tego błyskawiczna dostawa! Polecam! (21-09-2016)

Apartamenty na Wyspie11111

Meble są wygodne, wydają się być solidne, ładnie się prezentują. Polecam (25-08-2016)

Adam11111

Proste w montażu. Estetyczne. Bardzo dobry wybór. (02-08-2016)

Zestaw ogrodowy Modena Lounge Set

Zestaw ogrodowy Modena Lounge Set to przebój zeszłego sezonu. Wielbiciele wypoczynku na tarasie zachwycili się wówczas prostym i nowoczesnym stolikiem, który dzięki dodatkowej półeczce jest dużo bardziej funkcjonalny niż stoliki w klasycznych zestawach. Nie bez znaczenia jest też fakt, że w tym komplecie mamy podwójny zestaw poduszek – na siedziska i na oparcia. Zestaw zapewnia dzięki temu dużo wyższy komfort wypoczynku. Kolejne zalety to elegancka, zabudowana struktura siedzisk i wygodne zaokrąglone podłokietniki. Zdecydowanie warto zwrócić uwagę na ten komplet.

Meble ogrodowe Curver opinie o zestawie Modena.

Opinie klientów, którzy kupili ten zestaw:

Edyta11111

Śliczny i bardzo zgrabny zestaw, który upieksza mój taras w ogrodzie. Jasna barwa poduszek pięknie współgra z ciemnym odcieniem mebli. Bardzo wygodne i mocne, mam nadzieję, że posłużą mi na lata.Dziekuję sklepowi meblobranie. (07-09-2016)

Barbara11111

Bardzo udany zakup. Cieszę się, że ostatecznie zdecydowałam się na zestaw Modena Lounge Set, który idealnie pasuje do mojego tarasu. Jest wygodny, funkcjonalny, starannie wykonany, prosty w montażu. Jedynie co bym w nim udoskonaliła to materiał , z których wykonane jest pokrycie poduszek. Obecny materiał jest zbyt śliski.
Dostawa ekspresowa. (18-05-2016)

Kasia11111

Produkt bardzo dobrej jakości, za rozsądną cenę. Mam nadzieję, że będzie się sprawdzał. Jest dość wygodny, poduszki są z materiału, który na pewno nie będzie łapał wszystkich brudów. Same meble błyskawicznie się czyszczą a brud nie wchodzi w zakamarki. Ponadto obsługa sklepu meblobranie.pl jest na szóstkę, super kontakt, błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam (30-03-2016)

Zestaw mebli ogrodowych Tarifa Allibert

Zestaw mebli ogrodowych Tarifa Allibert to prosty, elegancki komplet, który cieszy się popularnością przede wszystkim ze względu na atrakcyjną cenę. Struktura mebli imituje plecionkę rattanową i bardzo ładnie się prezentuje w otoczeniu roślinności. Profilowane oparcia, proste podłokietniki i poduszki na siedziska zapewniają duży komfort wypoczynku. Do zalet zestawu należą też duża odporność mebli na warunki atmosferyczne i łatwość utrzymania kompletu w czystości.

Meble ogrodowe Curver opinie o zestawie Tarifa Allibert.

Opinie klientów, którzy kupili ten zestaw:

Monika Kostrzewa11111

Uważam , że to był bardzo dobry zakup. Zestaw zakupiony dla Mamy na 60 urodziny i była naprawdę zachwycona. W rzeczywistości prezentuje się jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Bardzo dobrze wyprofilowane oparcie sprawia, że jest też wygodny. Bez cienia wątpliwości polecam ten produkt. (21-03-2017)

iwona11111

Jestem bardzo zadowolona z zakupionych mebli,spełniły moje oczekiwania .Teraz czas spędzony w ogrodzie będzie dużo przyjemniejszy:) (18-04-2016)

Pinio11111

Polecam. Bardzo szybka obsluga zamowienia i dostawa, towar nawet lepszej jakosci niz sie spodziewalem. (29-03-2016)

Komplet mebli ogrodowych Corona Box ze stolikiem – skrzynią

Komplet mebli ogrodowych Corona Box ze stolikiem – skrzynią jest elegancki, wygodny i praktyczny. Jak zobaczycie poniżej, użytkownicy kompletu chwalą sobie przede wszystkim jego efektowny wygląd i łatwość montażu. Dużą zaletą jest też znajdująca się z zestawie skrzynia-stolik, do której można schować poduszki – oczywiście jeśli akurat nie korzystamy z kompletu. Meble są łatwe w czyszczeniu i odporne na warunki atmosferyczne. Zestaw dostępny jest w trzech różnych kolorach, więc łatwo można go dopasować do wystroju balkonu, tarasu czy ogrodu.

Meble ogrodowe Curver opinie o zestawie Corona.

Opinie klientów, którzy kupili ten zestaw:

Krzysztof11111

Produkt wysokiej jakości. Montaż bezproblemowy i łatwy, prawie w ogóle bez instrukcji. Meble bardzo wygodne. Świetnym rozwiązaniem jest stolik-skrzynia, nawet gdy pada deszcz poduszki są suche.
Dostawa bardzo szybko!
Polecam, bo w takiej cenie nie ma lepszych mebli! (18-05-2016)

Jola11111

Same zalety: subtelny, elegancki, wygląda jak z prawdziwego rattanu. Meble mają niewielkie wymiary, więc wszędzie się zmieszczą, są wygodne. Kolor to ciemny grafit (bałam się, że będzie bardziej szary). Biorąc pod uwagę cenę, jestem mile zaskoczona. (06-05-2016)

Anulka21611111

Komplet wygląda jak na zdjęciu, bardzo estetyczny, ładny, elegancko się prezentuje. Tworzywo, z którego jest wykonany jest solidne. Bardzo prosty montaż (“baba” sobie poradziła). Polecam. (09-03-2016)

***

Co sądzisz o zaprezentowanych zestawach? A może któryś z nich stoi również na Twoim tarasie? Podziel się swoją opinią w komentarzu!

WYPRZEDAŻ OGRODOWA 2017*

Sprawdź i kup teraz >>

*Tylko do wyczerpania stanów magazynowych


Autor: Natalia z Meblobranie.pl
Zostaw komentarz:

Jeszcze nikt nie skomentował tego artykułu..

Bądź pierwszy! Powiedz nam co myślisz!

Wszystkie treści wykorzystywane na blogu są objęte prawem autorskim i ich jakiekolwiek wykorzystywanie jest zabronione!