Krzesło do biurka dla dziecka – opinie o krzesłach Ministyle

Krzesło do biurka dla dziecka to mebel, który powinien zapewnić naszym pociechom odpowiednie warunki do nauki i zabawy – zadbać o prawidłowe podparcie kręgosłupa i odpowiednią wygodę korzystania. Dziś przyjrzymy się opiniom na temat najpopularniejszego dziecięcego modelu fotela – krzesła obrotowego Ministyle GTP. Jakie wzory są najpopularniejsze? I jakie opinie na ich temat mają rodzice korzystających z nich pociech? Przedstawiamy dziś Wam naszą najpopularniejszą piątkę!

Krzesło dla dzieci fotel Ministyle White Cartoons Line GTP TS22 Kot i Mysz Szare krzesło obrotowe dla dzieci fotel Ministyle Line White GTP TS22 M47 Małe krzesło biurowe fotel Ministyle White Cartoons GTP TS22 Butterfly Krzesło obrotowe dziecięce Ministyle White Cartoons GTP TS22 Pony Fotel obrotowy Hot Wheels Crash Ministyle Black TS22 GTP

Krzesło dla dzieci fotel Ministyle White Cartoons Line GTP TS22 Kot i Mysz

Pierwsze miejsce zajmuje oczywiście krzesło do biurka dla dziecka Kot i Mysz. Ten wzór zyskał sobie zdecydowanie największą sympatię wśród dzieci i ich rodziców. Zabawne postacie są ciekawie narysowane i dosyć uniwersalne – krzesło Ministyle GTP Kot i Mysz będzie pasować również do pokoju nieco starszego ucznia. Krzesło do biurka dla dziecka umożliwia regulację wysokości oparcia, głębokości siedziska oraz wysokości całego fotela. Model posiada unijny atest CE i jest do wyboru w wariancie z kółkami samohamownymi do powierzchni miękkich (w standardzie) lub twardych (za dopłatą). Istnieje możliwość wyboru tego samego wzoru ze stelażem w czarnym kolorze.

Krzesło dla dzieci fotel Ministyle White Cartoons Line GTP TS22 Kot i Mysz

Opinie Klientów, którzy kupili to krzesło do biurka dla dziecka:

Anna10000

Krzeslo jest solidne i stabilne choc wizualnie lekkie. Wielkoscia idealne dla dziecka idacego do poczatkowych klas podstawowki. Do tego tak sliczne ze z mebla staje sie elementem wystroju dzieciecego pokoju. Polecam. (30-08-2017)

Wiarus103311111

Wcześniej córce kupiłem fotel obrotowy z hipermarketu ,po wizycie u lekarza okazało się ,że ma skrzywiony kręgosłup o to przez ten kicz, który sprzedawany jest w sieciówkach. Szukaliśmy fotel “szyty na miarę” – o znaleźliśmy w Meblobranie.pl. Fotelik naprawdę godny polecenia – stabilny, dobrze dopasowany do pleców wszystko dobrze spasowane i co przyciąga wzrok dzieci to fajne wzory tapicerki. POLECAM GORĄCO ZARÓWNO FOTEL JAK I SPRZEDAWCĘ (dobry kontakt, szybka wysyłka ,wszystko EXTRA (24-08-2017)

Szare krzesło obrotowe dla dzieci fotel Ministyle Line White GTP TS22 M47

Na drugiej pozycji uplasowało się najbardziej uniwersalne krzesło do biurka dla dziecka Ministyle szare. Wśród najbardziej popularnych jednolitych kolorów Ministyle znalazły się jeszcze: krzesło Ministyle GTP niebieskie (tuż za pierwszą trójką pod względem popularności!), fotel obrotowy Ministyle fioletowy oraz krzesło Ministyle zielone. We wszystkich tych kolorach istnieje możliwość dopasowania krzesła identyczne jak w innych krzesłach Ministyle – mamy tu pełną regulację wymiarów krzesła, możemy wybrać samohamowne kółka do odpowiedniej powierzchni, a także dobrać biały lub czarny stelaż do wybranego koloru tapicerki.

Fotel Ministyle Line White GTP TS22 M47 krzesło obrotowe dla dzieci Krzesło Ministyle Line White GTP TS22 M38 fotel obrotowy dla dzieci

Opinie Klientów, którzy kupili to krzesło do biurka dla dziecka:

Nabywca11111

Sześciolatka bardzo zadowolona. Fotel ładny, prosta forma, za 4-5 lat zmiana na większy. (02-11-2017)

Natalkaa1111111

Polecam bardzo ładne zgrabne krzesełko dla dziecka wygodne i proste w montażu (24-10-2017)

Małe krzesło biurowe fotel Ministyle White Cartoons GTP TS22 Butterfly

Ostatnie miejsce na podium wśród najpopularniejszych wzorów zajmuje krzesło do biurka dla dziecka Ministyle Butterfly. Tapicerka utrzymana jest w odcieniu czerwieni i ozdobiona bajkowymi motylami. Fotel Ministyle GTP ma możliwość regulowania wysokości oparcia, głębokości siedziska oraz wysokości całego krzesła. W standardzie krzesło jest dostępne z kółkami samohamownymi do powierzchni miękkich, ale za dopłatą można zamówić je w wersji z kółkami do powierzchni twardych. Krzesło do biurka dla dziecka Butterfly dostępne jest w wersji z białym lub czarnym stelażem.

Fotel Ministyle White Cartoons GTP TS22 Butterfly małe krzesło biurowe

Opinie Klientów, którzy kupili to krzesło do biurka dla dziecka:

Katarzyna11111

Krzesło dobrze wykonane. Ładne kolorystycznie. Bezpieczne kółka. (21-12-2017)

Dorota11111

Długo zastanawiałam się nad wyborem krzesła dla córki. Miało być funkcjonalne, wygodne, estetyczne dla oka dorosłego, ale najważniejszym kryterium miało być zadowolenie dziecka. Zakup tego krzesła był strzałem w dziesiątkę. Posiada wszystkie cechy pożądanego mebla. Jakość wykonania nie budzi zastrzeżeń, jest wizualnie lekkie, bardzo wygodne, a córka jest zachwycona. I co bardzo ważne przy dzieciach-zabrudzenia z tapicerki i białego stelażu schodzą z łatwością :) Szczerze polecam! (13-12-2017)

Krzesła obrotowe dziecięce Ministyle White Cartoons GTP TS22 Pony i Princess

Kolejne miejsca zajmują niemal ex aequo fotel Ministyle GTP Pony i krzesło do biurka dla dziecka Princess. Pierwszy model wykończony jest wzorem przestawiającym tęczowe kucyki pony, a na drugim znajdziemy bajkową postać księżniczki. Krzesła dostępne są w wersji z białym stelażem. Oba krzesła można zamówić z kółkami samohamownymi do powierzchni miękkich (standard) i do powierzchni twardych (za dopłatą). W każdym z modeli mamy możliwość regulacji wysokości krzesła, głębokości siedziska oraz wysokości oparcia i dopasowania ich do wzrostu naszej pociechy.

Krzesło Ministyle White Cartoons GTP TS22 Pony obrotowy fotel dziecięcy Fotel Ministyle White Cartoons GTP TS22 Princess krzesło do biurka dziecięce

Opinie Klientów, którzy kupili to krzesło do biurka dla dziecka:

Radosław11000

Spełnia wszystkie wymagania moje, żony no i co najważniejsze 6-letniej córki,a jakie?Bardzo prosty montaż ,dobra jakość materiału i wykonanie w niewygórowanej cenie.udany zakup!!!polecam!!! (17-11-2017)

Konrad11111

Krzesełko bardzo ładne. Córce bardzo się podoba, powiedziała ze na inne by go nie zamieniła. Polecam (12-11-2017)

Fotel obrotowy Hot Wheels Crash Ministyle Black TS22 GTP

Krzesło do biurka dla dziecka Hot Wheels Crash to ostatni z najpopularniejszych wzorów. Model ma niebieską tapicerkę z popularnym wzorem samochodów Hot Wheels. Dostępny jest też wariant fotel Ministyle GTP Hot Wheels Speed – z zielono-białą tapicerką ozdobioną wizerunkiem samochodów. Krzesła mają te same możliwości regulacji co inne modele Ministyle (wysokość krzesła, wysokość oparcia, głębokość siedziska). Można je zamówić z kółkami samohamownymi do powierzchni miękkich (w standardzie) i do powierzchni twardych (za dopłatą). Krzesła produkowane są w wersji z czarnym stelażem.

Fotel obrotowy Hot Wheels Crash Ministyle Black TS22 GTP

Opinie Klientów, którzy kupili to krzesło do biurka dla dziecka:

Sylwester11111

Krzesełko super. Mój ośmiolatek w sklepie nie mógł zdecydować się na żaden model więc postanowiłem dokonać zakupu sam przez internet i zrobić mu niespodziankę, a że uwielbia on Hot Wheels to niespodzianka absolutnie trafiona. Krzesło fantastycznie wyprofilowane i bardzo wygodne. Syn jest zachwycony i naprawdę chętniej siada do lekcji…niestety niekoniecznie chętniej je odrabia…no ale nie można mieć wszystkiego ;-) Również dostawa bardzo szybka…więc serdecznie polecam:) (11-12-2017)

klient-krk11111

Montaż fotela był bardzo prosty. Fotel sprawuje się bardzo dobrze, dziecko jest z niego bardzo zadowolone. Często korzysta z możliwości regulacji wysokości, ale mimo tego nic nie uległo uszkodzeniu. Wizualnie fotel również prezentuje się świetnie. (07-11-2017)

***

Które krzesło do biurka dla dziecka najbardziej Wam się podoba? A Waszym dzieciom? Jeśli Wasze pociechy korzystają z foteli Ministyle GTP, nie zapomnijcie podzielić się w komentarzu opinią na temat krzeseł!



Autor: Natalia z Meblobranie.pl
Zostaw komentarz:

Jeszcze nikt nie skomentował tego artykułu..

Bądź pierwszy! Powiedz nam co myślisz!

Wszystkie treści wykorzystywane na blogu są objęte prawem autorskim i ich jakiekolwiek wykorzystywanie jest zabronione!