Meble ogrodowe Corfu: opinie o najpopularniejszych zestawach

Na naszym blogu wspominaliśmy już wielokrotnie o meblach ogrodowych Corfu. Mieliście szansę zapoznać się między innymi z tekstem o najpopularniejszych kompletach serii: Meble Corfu – bestsellery. Dziś do tematu chciałabym podejść od innej strony – przyjrzeć się opiniom użytkowników o najpopularniejszych zestawach. Wasze opinie są ważne nie tylko dla nas, ale też dla przyszłych kupujących, więc szczególnie je sobie cenimy. Zobaczmy więc jakie zdanie macie o trzech najpopularniejszych kompletach: Corfu Set, Corfu Fiesta i Corfu Relax Set.

Meble ogrodowe CORFU Set Curver Grafit

Meble ogrodowe Corfu – opinie o Corfu Set

Zanim przejdziemy do opinii, warto wspomnieć kilka słów o zestawie. Komplet ogrodowy Corfu Set to klasyczny zestaw wypoczynkowy, składający się z dwóch foteli, dwuosobowej sofy i niskiego stolika kawowego. Meble znakomicie sprawdzają się na tarasach, a także na większych balkonach. Komplet jest wygodny, elegancki, praktyczny i łatwy do czyszczenia. To zdecydowanie najpopularniejszy zestaw mebli ogrodowych. Meble można kupić w odcieniu grafitowym, brązowym, cappuccino, białym i – tegoroczna nowość (!) – w kolorze szarym.

Meble ogrodowe CORFU Set Curver Grafit

Opinie klientów, którzy kupili ten zestaw:

Darek11111

Świetny stosunek jakości do ceny. Meble świetnie prezentują się na tarasie. Obejrzeliśmy z żoną mnóstwo podobnych zestawów w wielu sklepach sieciowych, ale ten zestaw wydał nam się bezkonkurencyjny i taki się okazał po przyjściu paczki. Dostawa błyskawiczna. (11-09-2016)

Skovjer11111

Meble wykonane z dobrej jakości materiałów, dobrze spasowane elementy, czytelna instrukcja montażu. Zaskoczeniem jest duży zapas śrub montażowych oraz innych elementów montażowych (jedną śrubę niechcący ukręciłem i się zapas przydał).Generalnie meble świetnie wyglądają i są bardzo wygodne. Zdecydowanie udany zakup i poleciłbym każdemu kto rozważa zakup mebli z technoratanu na taras lub do ogrodu. Dostawa na czas i bardzo dobrze zabezpieczona. (09-06-2016)

ulka11111

Zakupem tego zestawu zrobilam niesamowita niespodzianke moim najblizszym. Komplet jest bardzo ladny ,wygodny , niezbyt skomplikowany w montazu , a przede wszystkim lekki i ustawny. Wszystkim bardzo sie podoba. Struktura tworzywa do zludzenia przypomina ratan, chociaz nim nie jest , ale to dodatkowy plus , gdyz czyni go bardziej odpornym na warunki pogodowe , a nad to , latwy w utrzymaniu czystosci (13-05-2016)

Arek11111

zakup calkowicie udany , komplet i ta biel piekne, sam montaz choc zajmuje troszke czasu banalny ale efekt piorunujacy, serdecznie polecam, towar dostarczony w terminie i nalezycie zabezpieczony. UWAGA nie zrazajcie sie jesli cos bedzie nie tak , u mnie byla jedna czesc peknieta prawdopodobnie podczas pakowania ale firma wykazala sie pelnym profesjonalizmem i w ciagu 2 dni mialem nowy element bez zadnych kosztow. bardzo duzy plus !!!! pozdrawiam caly zespol i Pana Pawla Kurka i jeszcze raz dziekuje. prezent dla zony trafiony na 100% (15-04-2016)

Renata11111

Grafitowy zestaw na tle jasnych ścian prezentuje się wspaniale! Mieszkam przy parku, gdzie wiosną pylą drzewa i gdybym kupiła jasny (miałam taki zamiar) byłby kłopot z utrzymaniem czystości ze względu na chropowatą strukturę. Jest porządnie wykonany, stabilny, bardzo wygodny. Sama skręcałam poszczególne elementy, instrukcja bardzo czytelna. Do kompletu kupiłam 3-osobową sofę z tej samej kolekcji. Polecam z czystym sumieniem (07-04-2016)

Meble ogrodowe Corfu – opinie o Corfu Fiesta

Meble ogrodowe Corfu Fiesta to zestaw łączący funkcje wypoczynkowe i stołowe. W skład kompletu wchodzą dwie wygodne sofy, dwa fotele i wysoki stół, więc zestaw doskonale sprawdzi się zarówno podczas leniwego wypoczynku w ogrodzie, jak i w trakcie rodzinnego grilla. Duży stół z gładkim blatem pozwala na ustawienie dowolnego rodzaju zastawy stołowej. Co ważne, zestaw jest nie tylko wygodny i praktyczny, ale też bardzo łatwy do czyszczenia. Komplet można kupić w kolorach grafitowym, brązowym, cappuccino i białym.

Białe meble ogrodowe Corfu Fiesta Curver

Opinie klientów, którzy kupili ten zestaw:

[email protected]11111

Kupiłam już dwa zestawy tych mebli. Są bardzo wygodne. Stół jest na tyle wysoki że można przy tym zestawie wygodnie zjeść obiad jak i wypoczywać przy kawie. Praktyczny zestaw bo można go umyć a poduszki wyprać. Bardzo polecam. Wysyłka sprawna a sposób montażu banalny – u mnie montowały ten zestaw dzieci samodzielnie. (18-04-2017)

zuziaikrystian11111

Super kontakt, przesyłka expresowa, zestaw extra użytkuję 2 tygodnie nic się nie dzieje, nie zmienia koloru, nic nie zgrzyta, nic nie skrzypi. Porządnie zabezpieczony zestaw, wszystko kompletne. Fajna zabawa przy skręcaniu.Nie zastanawiajcie się państwo ani minuty dłużej bo naprawdę warto. Gorąco polecam. Dziękuję i pozdrawiam. (26-05-2016)

EWELINA11111

Witam serdecznie. Komplet mebli jest rewelacyjny, bardzo mi się podoba mimo iż przy zamawianiu byłam sceptycznie nastawiona czy za tak nieduże pieniadze moze być coś fajnego.. i naprawde może!!! Nawet mój mąż, który jest wymagającym klientem ;) i sam składał meble jest zadowolony. Komplet jest wygodny i super sie prezentuje. Kontakt ze sklepem życzliwy a wysyłka ekspresowa. Polecam w 100 %%%. Meble super się sprawdziły na majowym grilu i zebrały wiele pochwał od gości :). Stół jest bardzo duży, co uważam za wielki pozytyw…mimo iż miałam podane wymiary byłam pozytywnie zaskoczona.. ;) Obecnie zamawiam kolejne mebelki w tym sklepie a innych klientów zachęcam bo warto :) (04-05-2016)

Martin11111

Meble bardzo wygodne. Stabilne. Duży plus za poduszki w komplecie. Neutralny kolor pasuje zarówno do nowoczesnych, jak i klasycznych aranżacji. Łatwy montaż przy użyciu dołączonych narzędzi. Wygląda jak duuużo droższy technorattan. Bardo funkcjonalny wysoki stół. Umożliwia nie tylko wypicie kawy/drinka, ale również wygodne zjedzenie posiłku, czy organizację większej imprezy. Materiał bardzo łatwy w utrzymaniu czystości. Szukałem długo optymalnego rozwiązania i w tej cenie wg mnie nie ma konkurencji. (09-08-2015)

darcia11111

Polecam zakup tych mebli ogrodowych. Fotele i kanapy są bardzo wygodne, fajne poduszki, stół spory, więc idealny dla 6 osób a nawet 8 osób się zmieści. Meble bardzo praktyczne, odporne na warunki atmosferyczne, zarówno deszcz jak i temperatura 30C meble wytrzymują. Ogólnie uważam udany zakup w rozsądnej cenie. Dostawa szybka i bez problemu. (04-08-2015)

Meble ogrodowe Corfu – opinie o Corfu Relax Set

Narożnik ogrodowy Corfu Relax Set pojawił się po raz pierwszy w zeszłym sezonie i od razu podbił serca wielbicieli serii. Jeśli marzycie o eleganckim salonie na tarasie, ten model jest najlepszą opcją! W zestawie, oprócz narożnika na taras, znajduje się praktyczny stolik kawowy. W tym roku pojawiło się też kilka kombinacji zestawu z dodatkowymi fotelami, sofami i stołami – możecie więc wybrać taki układ mebli, który będzie Wam najbardziej pasował. Narożnik dostępny jest w kolorach grafitowym, brązowym, cappuccino i białym.

Curver Corfu Relax Set brązowy narożnik ogrodowyOpinie klientów, którzy kupili ten zestaw:

Ania11110

Narożnik ma bardzo ładny, intensywny kolor. Jest bardzo łatwy w obsłudze, składałam go z dziećmi. Siedzenia są bardzo wygodne i fajnie profilowane. Meble są dość lekkie, więc bez problemu można nimi manewrować. (12-04-2017)

magda11111

Świetne meble :) Stosunkowo niedrogie, prezentują się pięknie, kolor uniwersalny – pasuje do pozostałych elementów wystroju tarasu. Największą frajdę mają dzieciaki – bawią się w okręt lub dom. Zakup rewelacyjny. Jak najbardziej polecam. (12-09-2016)

gobu11111

Funkcjonalne, lekkie i ładnie prezentujące się meble ogrodowe. Wizualnie tworzywo sztuczne przypomina technorattan. Narożnik można kompletować dowolnie z innymi zestawami , np. z zestawem foteli CORFU Duo. Barwa mebli intensywna ( ciemny brąz) – mam nadzieję, że taka pozostanie na długo – producent zapewnia o odporności na złe warunki atmosferyczne, deszcz i słońce. (07-07-2016)

Ania R.11111

Narożnik wraz ze stolikiem jest bardzo dobrej jakości, świetnie wygląda , wygodnie się odpoczywa. Składanie nie stanowi jakiegoś problemu, szybko i łatwo dzięki dołączonej instrukcji. Po złożeniu można się relaksować i napawać pięknym widokiem. Cena być może wysoka ale jaki efekt! Jesteśmy zadowoleni w 100% ! Dziękujemy ! (04-07-2016)

Jolanta K11111

Dokonałam zakupu narożnika oraz sofy trzyosobowej ponieważ taki zestaw bardzo dobrze komponuje się w altance ogrodowej. Oba produkty są bardzo wygodne, służą nie tylko do siedzenia ale również do krótkich drzemek. Prezentują się elegancko. Gorąco polecam zarówno do ogrodu, na taras, balkon jak i do altan. (07-06-2016)

***

A jaka jest Wasza opinia o meblach ogrodowych Corfu? Mieliście okazję je przetestować? Czekamy na Wasze komentarze!



Autor: Natalia z Meblobranie.pl
Zostaw komentarz:

Jeszcze nikt nie skomentował tego artykułu..

Bądź pierwszy! Powiedz nam co myślisz!

Wszystkie treści wykorzystywane na blogu są objęte prawem autorskim i ich jakiekolwiek wykorzystywanie jest zabronione!