Najpopularniejsze domki narzędziowe – opinie Klientów

Szukasz idealnego domku ogrodowego? Nie wiesz na jakie modele warto zwrócić uwagę? Zobacz nasze najpopularniejsze domki narzędziowe i poznaj opinie użytkowników na ich temat – może wśród tych modeli znajdziesz odpowiedni domek narzędziowy do ogrodu!

Keter Oakland 1175SD - Domek narzędziowy z tworzywa

Domek ogrodowy na narzędzia Keter Oakland 757

Domek narzędziowy Keter Oakland 757 to najmniejszy z serii domków ogrodowych Keter Oakland. Domki ogrodowe z serii wyróżniają się spośród innych propozycji dużą pojemnością, praktycznymi rozwiązaniami, a przede wszystkim – eleganckim wykończeniem. Ściany domków Keter Oakland wykonano w taki sposób, by ich struktura do złudzenia przypominała drewno, zarówno w wyglądzie, jak i w dotyku. Dodatkowo jest to jedyny rodzaj domków ogrodowych z tworzywa sztucznego, który można malować na dowolny kolor, nadając w ten sposób konstrukcji indywidualny charakter.

Keter Oakland 757 - Domek ogrodowy na narzędzia

Opinie Klientów, którzy kupili ten domek narzędziowy:

Adam11111

Fajny domek. Ładnie się prezentuje. Instrukcja montażu czytelna, krok po kroku, według instrukcji, wraz z ojcem złożyliśmy go w 5 godzin. Nie brakowało żadnych elementów, a niektórych drobiazgów (śrubek) było w nadmiarze. Elementy domku dobrze spasowane (nie trzeba było nic naciągać na siłę). Domek dużo efektowniejszy niż inne tańsze pozycje Ketera. (09-03-2016)

Ogrodnik7611111

Super zamiennik tradycyjnych szop na narzędzia. Byłem sceptyczny, ale muszę powiedzieć, że jest dużo bardziej uniwersalny i mniej przy nim roboty. Polecam (13-07-2017)

Domek narzędziowy Keter Manor 4×3

Domek ogrodowy Keter Manor 4×3 to prosta i niewielka konstrukcja, która świetnie się sprawdza nie tylko jako schowek ogrodowy, ale też szafa tarasowa lub balkonowa. Domek narzędziowy jest solidny, odporny na warunki atmosferyczne i – co ważne – w dużej mierze wykonany z przetworzonych surowców wtórnych. Drzwi domku zamykane są na zasuwkę, którą można dodatkowo zabezpieczyć kłódką. Domki narzędziowe Keter Manor dostępne są też w innych rozmiarach – model 4×3 to najmniejszy domek z serii.

Domek narzędziowy Keter Manor 4x3

Opinie Klientów, którzy kupili ten domek narzędziowy:

Małgo11111

Domek identyczny, jak na zdjęciu. Składa się go niezwykle prosto i przyjemnie, jeśli tylko szczegółowo trzyma się instrukcji. Rzeczywiście wystarczy tylko śrubokręt i dobra wkrętarka. Lego dla dorosłych :) (25-04-2016)

jm11111

Domek przysłano w ciągu kilku dni. Złożenie domku trwało 3-4 godz. (jedna osoba z pomocą wkrętarki). Na szczęście wszystkie elementy były dobrze dopasowane i w efekcie wszystko wyszło na medal. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam! (01-08-2015)

Domek narzędziowy Keter Scala 6x5DD

Domek ogrodowy z tworzywa sztucznego Keter Scala 6x5DD to konstrukcja o bardzo ciekawym wykończeniu. Kolorystyka domku utrzymana jest w odcieniach brązu, dzięki czemu całość wygląda bardzo naturalnie i sprawia wrażenie konstrukcji drewnianej. Konstrukcja jest jednak znacznie bardziej odporna na warunki atmosferyczne i nie wymaga konserwacji. Ważną zaletą domku narzędziowego są podwójne okna w drzwiach – dzięki nim wnętrze jest lepiej doświetlone naturalnym światłem. Z przodu domku znajduje się specjalny próg, ułatwiający wjechanie do środka np. kosiarką. Domek dostępny jest też w większej wersji – Keter Scala 6×8.

Domek narzędziowy Keter Scala 6x5DD

Opinie Klientów, którzy kupili ten domek narzędziowy:

Tomasz11111

Wysyłka domku ekspresowa. Sam towar bardzo łatwy do zmontowania. Jedyny problem stanowiły śruby do skręcania okien, które zostały załączone przez producenta w innym rozmiarze i trzeba było je przyciąć. Ilość rzeczy jakie udało mis się tam upchnąć samego mnie zaskoczyła: regał piwniczny, ława biesiadna, trzy rowery i jeszcze sporo sprzętu i klamotów typy węże ogrodowe, myjka ciśnieniowa, butla gazowa. Polecam! (08-09-2016)

Danuta11111

Bardzo ,bardzo fajny domek.Łatwo się go składa i mozna go postawić dosłownie wszędzie.Jego zaletą , w środku jest koloru beżowego,ciepło i przytulnie , moje grabki,kosiarka ,polka na nasiona i narzędzia ogrodnicze. Sporo miejsca jeszcze pozostaje do zagospodarowania. Serdecznie polecam,Ps. od zamówienia,1 dzień czekałam na dostawę choć dzieliło na 600km i to za opłatą 10 zł.Super. (18-03-2017)

Domek ogrodowy Keter Factor 8×8

Duży domek narzędziowy Keter Factor 8×8 to elegancki model z tworzywa sztucznego o beżowo-brązowym wykończeniu. Duża pojemność, dodatkowe półki, podwójne drzwi i wytrzymała konstrukcja to najważniejsze zalety modelu. Domek ogrodowy wykonany jest w dużej mierze z surowców pochodzących z recyklingu, a sama konstrukcja cechuje się dużą odpornością na warunki atmosferyczne i nie wymaga konserwacji. Domek można myć myjką ciśnieniową. Wejście wyposażone jest w próg ułatwiający wprowadzenie do środka sprzętów na kółkach, a w drzwiach zamontowano specjalną zasuwkę, pozwalającą na przymknięcie drzwi. Domki ogrodowe Keter Factor dostępne są też w innych rozmiarach.

Domek ogrodowy Keter Factor 8x8

Opinie Klientów, którzy kupili ten domek narzędziowy:

Paweł11111

Domek bardzo ładny wizualnie, idealnie wkomponowuje się w wystrój ogrodu, montaż poszedł w miarę sprawnie, bardzo przejrzysta instrukcja. Jeszcze nie sprawdzałem jak ze szczelnością – po montażu były same pogodne dni. Bardzo sprawna i szybka wysyłka ze strony firmy. (08-11-2015)

Karol11111

Bardzo łatwy montaż, zajęło mi to 4 godziny przy drobnym udziale żony. Instrukcja montażu jasna i przejrzysta, części a nawet śruby super opisane. (11-05-2015)

Domek ogrodowy Keter Factor 6×6

Domek narzędziowy Keter Factor 6×6 to mniejsza wersja opisanego wyżej modelu. Oba domki różnią się szczegółami wykończenia – Keter Factor 6×6 jest sporo niższy, zastosowano więc inne wykończenie dachu i drzwi, by konstrukcja nie utraciła nic ze swej praktyczności. Tutaj również mamy do dyspozycji praktyczny próg, podwójne drzwi zamykane na zasuwkę oraz półki do zawieszenia wewnątrz domku. Wewnątrz zmieści się swobodnie drabina, kosiarka, rowery czy inne sprzęty. Domek ogrodowy Keter Factor 6×6 świetnie się sprawdzi jako większy schowek ogrodowy na rozmaite akcesoria.

Domek ogrodowy Keter Factor 6x6

Opinie Klientów, którzy kupili ten domek narzędziowy:

Hanna11111

Zgodny z opisem. Prosty w złożeniu, które zajęło ok. 3 godzin. Doskonała instrukcja “krok po kroku” ( z ilustracjami, oznaczonymi śrubami itp.), pozwoliła na komfort składania. Nie można było “się pogubić”. Wszystkie części oznaczone, popakowane oddzielnie, łączniki w woreczkach. Niewielką trudność sprawia nakładanie daszku ( na tzw. docisk), jak jedna strona się połączyła, to druga wyskakiwała, ale po kilku próbach i to się udało. Konstrukcja jest lekka, więc wymaga przytwierdzenia do przygotowanego wcześniej podłoża. Domek bardzo pojemny i…..ładny. Taki bajkowy domek ogrodowy. Polecam. (15-11-2016)

Mirek11111

Domek został dostarczony już następnego dnia od zamówienia. Bardzo prosty sposób montażu, który podpowiadają szczegółowe rysunki. Składanie domku to czysta przyjemność. Bardzo ciekawie rozwiązane doświetlenie wnętrza, przez świetlik w dachu. Polecam :-) (11-10-2016)

***

Co sądzisz o zaprezentowanych domkach narzędziowych? Czy któryś model szczególnie przypadł Ci do gustu? A może uważasz, że w zestawieniu powinien się znaleźć jeszcze jakiś inny domek ogrodowy? Podziel się opinią w komentarzu!



Autor: Natalia z Meblobranie.pl
Zostaw komentarz:

Jeszcze nikt nie skomentował tego artykułu..

Bądź pierwszy! Powiedz nam co myślisz!

Wszystkie treści wykorzystywane na blogu są objęte prawem autorskim i ich jakiekolwiek wykorzystywanie jest zabronione!