Najpopularniejsze meble na balkon – opinie Klientów

Szukasz idealnego kompletu mebli na balkon? Zastanawiasz się jaki zestaw wybrać? Zobacz nasze najpopularniejsze meble na balkon i sprawdź opinie Klientów na ich temat – może wśród naszych propozycji znajdziesz swój idealny zestaw!

Meble na balkon opinie o narożnik Canvas

Zestaw balkonowy Rosario Balcony Set

Meble na balkon Rosario Balkony Set to elegancki zestaw składający się z dwóch wygodnych foteli i praktycznego stolika kawowego. Wysokie oparcia, wygodne podłokietniki i miękkie poduszki na siedziska zapewniają odpowiedni komfort korzystania z foteli. Na meblach utrwalono elegancki techorattanowy wzór, dzięki czemu bardzo ładnie się prezentują. Meble wykonane są z polipropylenu – tworzywa sztucznego cechującego się znakomitą odpornością na warunki atmosferyczne. Dzięki temu zestaw może przez cały rok stać na dworze i jednocześnie nie wymaga konserwacji. To idealna propozycja na niewielkie miejskie balkony.

Meble na balkon opinie o Rosario Balcony Set

Opinie Klientów, którzy kupili ten zestaw:

M.11111

Śliczny zestaw, niewielki, a równocześnie bardzo funkcjonalny i wygodny. Lekki, można go przenosić bez wysiłku. Trochę było zachodu ze złożeniem foteli, trzeba uważać, żeby nie “kliknąć” przed wkręceniem śrub. Tak poza tym jesteśmy bardzo zadowoleniu z zestawu. (16-06-2017)

Gosia11111

Zestaw ładny, wygodny, prosty w złożeniu. Jakość wykonania nie budzi zastrzeżeń, meble solidne. Idealne na balkon, taras. Godne polecenia. (27-06-2017)

Zestaw mebli ogrodowych Arizona

Meble na balkon Arizona to prosty komplet idealny dla wielbicieli posiłków na świeżym powietrzu. Zestaw balkonowy składa się z dwóch praktycznych puf i wysokiego stołu. W razie potrzeby pufy można schować pod blatem, oszczędzając w ten sposób miejsce na balkonie. Na meblach ogrodowych utrwalono technorattanowy wzór, który dodaje im elegancji i efektowności. Zestaw na balkon wykonany jest z wysokiej jakości tworzywa sztucznego, odpornego na wodę, promieniowanie UV i temperatury. Meble znakomicie się sprawdzą nawet na bardzo wąskim czy niewymiarowym balkonie.

Meble na balkon opinie o zestawie Arizona

Opinie Klientów, którzy kupili ten zestaw:

Ela11111

Zestaw bardzo estetycznie i solidnie wykonany. Wygląda elegancko, jest wygodny, wpasuje się w najmniejszy kącik. Składa się dziecinnie prosto, bez użycia narzędzi. Są dołączone instrukcje. Stolik o idealnej wysokości. Pufy mogą służyć jako schowki lub dodatkowe stoliki a nawet podnóżki. Na pewno uzupełnimy komplet o dodatkową sofę. Polecam !!! (09-06-2017)

elissa_p11111

Towar dobrej jakości,zgodny ze zdjęciem, dobrze zabezpieczony przed transportem. Szybka dostawa.Sklep godny polecenia. (09-11-2016)

Zestaw Corfu Weekend Curver

Meble na balkon Corfu Weekend Curver to propozycja zestawu na balkon z popularnej serii mebli ogrodowych Corfu. Komplet składa się z dwóch wygodnych foteli z podłokietnikami i niskiego stolika kawowego. Na meblach utrwalono elegancki technorattanowy wzór, dzięki któremu zestaw doskonale się prezentuje. Komplet wykonany jest z wysokiej jakości tworzywa sztucznego, odpornego na warunki atmosferyczne i łatwego do czyszczenia. Krzesła i stolik łatwo można zmieścić nawet na niewielkiej przestrzeni. A jeśli okaże się, że nasz balkon jest większy niż sądziliśmy, możemy dokupić do zestawu dwuosobową sofę Corfu Love Seat.

Meble na balkon opinie o zestawie Corfu Weekend

Opinie Klientów, którzy kupili ten zestaw:

Rafał Bednarkiewicz11111

Przesyłka dotarła bez problemu. Sam produkt wysokiej jakości, nie było problemów z montażem. Jeżeli brać pod uwagę cenę produktu która na meblobranie.pl była najkorzystniejsza to zakup można podsumować jako bardzo udany. Polecam (01-05-2017)

Renata11111

Produkt bardzo efektowny, solidny, wykonany starannie i do tego wygodny. Pięknie prezentuje się na moim tarasie. Jestem pod wrażeniem jakości i szybkości obsługi- paczka solidnie zapakowana, dostawa błyskawiczna . Polecam sklep i produkt. (12-07-2015)

Fotele z technorattanu Altito Doppio

Meble na balkon Altito Doppio to propozycja dla wielbicieli leniwego wypoczynku na świeżym powietrzu. Eleganckie fotele z prawdziwego technorattanu, uzupełnione miękkimi poduszkami, znakomicie się sprawdzą w długie letnie popołudnia. W fotelu można wygodnie się rozsiąść z książką czy po prostu powygrzewać się na słońcu. Meble wykonane są z technorattanu wyplecionego na aluminiowym stelażu, więc cechują się znakomitą odpornością na warunki atmosferyczne. Istnieje również możliwość kupienia pojedynczego fotela, a także zestawu foteli z dodatkowym stolikiem kawowym.

Meble na balkon opinie o zestawie Altito Doppio

Opinie Klientów, którzy kupili ten zestaw:

Wanda11111

Super fotele, elegancko wykończone, poduszka miękka. POLECAM (26-06-2017)

Jolanta11111

Fotele jakościowo zdecydowanie godne uwagi. Nie spodziewałam się dostać tak dobrych i ładnych foteli w tak niskiej cenie. Szcerze mówiąc w markecie widziałam podobne jakościowo 2 razy drożej. Mega pozytywne zaskoczenie. Polecę z pewnością znajomym. (10-07-2017)

Narożnik ogrodowy Allibert Nevada Low

Meble na balkon Allibert Nevada Low to jeden z najpopularniejszych narożników na balkon. Zaletą tego kompletu jest modułowa budowa, która pozwala na rozstawienie zestawu w dowolnej konfiguracji. W skład kompletu wchodzą cztery moduły tworzące sofę narożną oraz niski stolik kawowy. Zestaw wyposażony jest w miękkie poduszki na oparcia i siedziska. Meble wykonane są z tworzywa sztucznego i wykończone eleganckim wzorem imitującym technorattan. Zestaw cechuje się znakomitą odpornością na warunki atmosferyczne i jest łatwy do utrzymania w czystości. To świetna propozycja na niewymiarowe balkony.

Meble na balkon opinie o zestawie Nevada Low

Opinie Klientów, którzy kupili ten zestaw:

czmarcinpl11111

Meble są bardzo wysokiej jakości. Ten zestaw idealnie się sprawdzi na tarasie lub mniejszym balkonie. Dzięki modułom można ustawić zestaw według własnych potrzeb. Materiał idealny na zewnątrz- nie przemaka, łatwy w utrzymaniu czystości. Polecam ten produkt. (01-06-2017)

Ania11111

Meble są bardzo dobrej jakości, ładnie się prezentują na tarasie i są bardzo wygodne:) Szczerze mówiąc, to jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, bo gdy oglądałam różne zestawy mebli ogrodowych wykonanych z technorattanu na żywo w sklepach, to raczej mnie odstraszały… zaryzykowałam jednak zakup w/w zestawu, ze względu na prosty i nowoczesny design i jestem zadowolona z zakupu. Zestaw wygląda dokładnie tak, jak na zdjęciach. W paczce nie brakowało żadnych elementów :) co nie zawsze jest oczywiste. Wszystko było dobrze zabezpieczone, więc podczas transportu nie miało szansy się uszkodzić. Zaletą jest też prosty montaż. (14-06-2015)

Narożnik z technorattanu Canvas

Meble na balkon Canvas to tegoroczna nowość i jednocześnie tegoroczny hit. Zestaw składający się z dwóch prostych sof, które można zestawić w narożnik, szybko zdobył serca naszych klientów i zawojował polskie balkony. I nic dziwnego – to najmniejszy wymiarowo narożnik, więc mieści się nawet na wąskich i niewielkich balkonach. W skład kompletu wchodzą poduszki na siedziska i oparcia sof oraz mały stolik kawowy. Meble wykonane są z prawdziwego technorattanu wyplecionego na stalowym stelażu. Zestaw jest odporny na warunki atmosferyczne i łatwy do czyszczenia. To doskonała propozycja na niewielki czy wąski balkon.

Meble na balkon opinie o zestawie Canvas

Opinie Klientów, którzy kupili ten zestaw:

Dorota11111

Zakup spełnił nasze oczekiwania. Narożnik godny polecenia, idealny na niewielkie powierzchnie. Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia, szybki i łatwy montaż. Polecam!! (20-07-2017)

Magda11111

Narożnik bardzo praktyczny, dobrze wykonany i doskonale spełnia swoją funkcję- pomaga zrelaksować się, wypocząć, a nawet poczuć się jak w niebie. Odkąd stoi na tarasią pełni miejsce spotkań rodzinnych- każdy chce na nim wypoczywać. Jakościowo jest świetnie wykonany a najważniejsze dla nas – nie jest z twardego i sztucznie wykonanego plastiku – wygląda jak naturalnie pleciony i jest “miękki”. Poduszki dodają mu praktycznego i eleganckiego charakteru.Są z solidnego, trwałego, mocnego i niebrudzącego materiału. Śruby metalowe co powoduje,że jest bardziej maywny i trwały.Polecam w 100%.Sklep również godny polecenia, rzetelny i EXPRESOWY :-) (17-05-2017)

***

Co sądzicie o naszych najpopularniejszych meblach na balkony? Może macie je u siebie i chcielibyście się podzielić bardziej osobistą opinią? A może uważacie, że w zestawieniu powinien pojawić się jakiś inny komplet? Czekam na Wasze komentarze!


Autor: Natalia z Meblobranie.pl
Zostaw komentarz:

Jeszcze nikt nie skomentował tego artykułu..

Bądź pierwszy! Powiedz nam co myślisz!

Wszystkie treści wykorzystywane na blogu są objęte prawem autorskim i ich jakiekolwiek wykorzystywanie jest zabronione!