Skrzynia ogrodowa Keter – opinie o najpopularniejszych modelach

Każdemu właścicielowi dużego tarasu czy ogródka przydaje się porządna skrzynia ogrodowa. Do niej można schować poduszki do mebli ogrodowych, koce na chłodne letnie wieczory czy dziecięce zabawki ogrodowe. Jaki jednak model wybrać? Dziś przyjrzymy się najpopularniejszym modelom marki Keter i opiniom użytkowników na ich temat.

Skrzynia ogrodowa Keter opinie

Skrzynia ogrodowa Keter Borneo Box

Zestawienie zaczynamy od modelu świetnie wpasowującego się w tradycyjne tarasy – skrzyni na taras Keter Borneo Box. Model wyróżnia się przede wszystkim unikalnym wzorem pięknie imitującym rattan. Dzięki temu skrzynia ładnie się prezentuje wśród ogrodowej zieleni i doskonale pasuje do klasycznych mebli ogrodowych. Skrzynia jest bardzo wytrzymała i odporna na warunki atmosferyczne. Specjalny siłownik usprawnia podnoszenie i zamykanie wieka. Dodatkową zaletą skrzyni jest możliwość korzystania z niej jako siedziska – wieko jest w stanie utrzymać 220 kg. Wnętrze skrzyni jest szczelne, więc bez obaw możemy w niej trzymać dowolne akcesoria przydatne w ogrodzie.

Borneo skrzynia ogrodowa Keter opinie

Opinie o skrzyni:

Darek11111

Skrzynia bardzo dobrej jakości, 400-litrowa. Mieszcza się 4 komplety poduszek i siedzisk. Zmiesci się tez piąty komplet (jeśli meble ogrodowe posiadaja sofe 3 miejscową), ale wtedy skrzynię trzeba domknąć ok. 2 cm. Nie przeszkadza to jednak nawet przy lekkim deszczu. Wieksza skrzynia ma 570 litrow i jest sporo wieksza. Dlatego, jeśli nie trzeba chowac nic poza poduszkami, ta wielkość wystarcza. Kolor bardzo uniwersalny – brąz w padający w szary w zaleznosci od pory dnia i oświetlenia. (02-08-2016)

lidia11111

Skrzynia świetna.Łatwo się składa.Poradziłam sobie sama , jedynie do założenia wieka jest potrzebna druga osoba.Dostawa bez zarzutu, kurierem dosłownie na drugi dzień.Jestem bardzo zadowolona z zakupu. (11-05-2016)

Jola11111

Jesetm bardzo zadowolona z tej skrzyni, wygodne otwieranie, mieszczą się duże poduszki na krzesła, koce i składane krzesełka. Skrzynia stoi na duzym tarasie i jest tez bardzo przydatna jako wygodne siedzisko. (29-07-2015)

Skrzynia ogrodowa Keter Rockwood Box

Skrzynia na taras Rockwood Box to solidny i pojemny model schowka ogrodowego. Pojemność skrzyni wynosi aż 570L. Dno jest w stanie wytrzymać łączne obciążenie 75 kg, a wieko – 350 kg, więc swobodnie można wykorzystywać skrzynię nawet jako większą ławkę ogrodową. Zewnętrzne wykończenie skrzyni imituje strukturę drewna, dzięki czemu model elegancko się prezentuje. Drewniany wzór jest bardzo uniwersalny i doskonale wkomponuje się w większość ogrodowych aranżacji. Solidne siłowniki ułatwiają otwieranie i zamykanie skrzyni ogrodowej. Mebel jest odporny na warunki atmosferyczne – deszcz, słońce i temperatury. Skrzynia Rockwood z pewnością posłuży nam długo, a jej duża pojemność pozwoli na przechowywanie wszelkiego rodzaju akcesoriów ogrodowych.

Rockwood skrzynia ogrodowa Keter opinie

Opinie o skrzyni:

Bożena11111

Skrzyni super , polecam. Mieszczą się w niej wszystkie poduszki z dużej huśtawki i z krzeseł ogrodowych. Szczelna (sprawdzałam lejąc na skrzynie wodę z węża). Spokojnie może stać na wolnym powietrzu. (21-06-2016)

Dorota11111

Bardzo szybka wysyłka, towar bez usterek. Ogólnie skrzynia jest bardzo prosta w montażu, stabilna i solidnie wykonana. Bardzo pojemna, ponieważ schowaliśmy w niej więcej rzeczy niż chcieliśmy :) Bez żadnego problemu mogą na nią siadać dwie dorosłe osoby. U nas stoi na tarasie i zaliczyła już cztery dni deszczu – wszystko w środku suche !!! Zdecydowanie polecam :) (16-06-2016)

Beata11111

Realizacja zamówienia była błyskawiczna.Jestem bardzo zadowolona z dostawy,opakowania produktu oraz samego produktu.Skrzynia jest dokładnie taka jak na zdjęciu. Pomimo tego,ze plastik jest giętki,skrzynia po złożeniu nie wygina się i może na niej siedzieć kilka osób jednocześnie.Przetestowałam to. (14-06-2016)

Skrzynia ogrodowa Keter Curver Capri

Skrzynia balkonowa Keter Curver Capri cieszy się bardzo dużą popularnością. Dlaczego? Ponieważ jej imitujący technorattan wzór i kolorystyka doskonale pasują do mebli ogrodowych z oferty firm KeterCurverAllibert, między innymi do bardzo popularnej serii Corfu. Ale oczywiście to nie jedyne zalety modelu. Skrzynia jest dość pojemna (302L) i łatwa do przenoszenia – dzięki wygodnym uchwytom i dyskretnym kółeczkom w dnie. Pojemnik jest wytrzymały i dobrze znosi niekorzystne warunki atmosferyczne. Świetnie się sprawdzi w ogrodzie, na balkonie czy tarasie. Wytrzymałość wnętrza skrzyni to 40 kg, a wieka – 250 kg. Jest to jeden z najtańszych modeli skrzyń do ogrodu.

Capri Curver skrzynia ogrodowa Keter opinie

Opinie o skrzyni:
pawelo11111

Bardzo fajna skrzynia. Mieszczą się bez problemu poduchy z ogrodowej huśtawki i poduchy na krzesła . Przy czym można bez problemu na niej siedzieć lub w moim przypadku służy za stolik pod ogrodowy sprzęt audio. (01-06-2017)

beta11111

Produkt jest taki jakiego szukałam. Łatwość składania, ładowność, udźwig i kolor oraz lekkość bardzo mi odpowiadają. Zamówienie zrealizowane szybko, zgadnie z umową. Jestem bardzo zadowolona. B. (29-05-2017)

Sebek11111

Skrzynię zakupiłem ponieważ posiadam już meble ogrodowe na balkonie z tej serii i zależało mi na posiadaniu skrzyni, która komponowałaby się z resztą mebli ( kolor , struktura technorattanu). Z zakupu jestem bardzo zadowolony , skrzynia jest stablina , konkretna i szczerze polecam zakupy na stronie meblobranie.pl . Montaż skrzyni zajął mi około 15 minut. Sprawdziłem ceny tej skrzyni w różnych miejscach i tu właśnie zakupiłem ją najtaniej !!! Pozdrawiam (16-05-2016)

Skrzynia ogrodowa Keter Sherwood Box

Na koniec zostawiłam dla Was najprostszą i najzwyklejszą skrzynię na taras Sherwood Box. Wykończenie skrzyni nawiązuje do struktury drewna, więc model elegancko się prezentuje. Pojemność wnętrza to 270L. Skrzynia jest szczelna, więc swobodnie można w niej chować poduszki czy koce. Materiał, z którego ją wykonano – polipropylen, jest odporny na wodę i warunki atmosferyczne. Niewielkie kółeczka ułatwiają przesuwanie skrzyni. Warto zaznaczyć, że to najtańszy model w całym zestawieniu. Dodatkowo obecnie obowiązuje promocja -40% na kolor grafitowy, więc jeśli szukacie takiej właśnie skrzyni, nie wahajcie się zbyt długo!

Sherwood skrzynia ogrodowa Keter opinieOpinie o skrzyni:

Gosia11111

Jestem bardzo zadowolona z zakupu skrzynki balkonowej. W moim przypadku idealnie sprawdza się na tarasie, w której przechowuję dziecięce podwórkowe zabawki (wiaderka, łopatki, rolki a nawet hulajnogę). Szybka przesyłka. (25-04-2017)

Cecylia11111

Zakupiona przeze mnie skrzynia spełnia rewelacyjną rolę, poza tym że jest niezłym siedziskiem podczas relaksu na balkonie, ozdobą, to jeszcze przechowuję w niej drobiazgi (doniczki, ziemię do kwiatów i wiele innych drobiazgów, które zabałaganiałyby mi balkon, a tak jest czysto, schludnie i ładnie ) . Jest bardzo efektowna. (03-06-2016)

zuziaikrystian11111

Super kontakt, przesyłka expresowa, zestaw extra użytkuję 2 tygodnie nic się nie dzieje, nie zmienia koloru, nic nie zgrzyta, nic nie skrzypi. Porządnie zabezpieczony zestaw, wszystko kompletne. Fajna zabawa przy skręcaniu.Nie zastanawiajcie się państwo ani minuty dłużej bo naprawdę warto. Gorąco polecam. Dziękuję i pozdrawiam. (26-05-2016)

***

A Wy jakie macie zdanie o opisywanych modelach? Czy któraś ze skrzyń szczególnie Wam się podoba? A może mieliście okazję testować któryś z tych modeli? Czekam na Wasze komentarze!


Autor: Natalia z Meblobranie.pl
Zostaw komentarz:

Jeszcze nikt nie skomentował tego artykułu..

Bądź pierwszy! Powiedz nam co myślisz!

Wszystkie treści wykorzystywane na blogu są objęte prawem autorskim i ich jakiekolwiek wykorzystywanie jest zabronione!