Meble ogrodowe technorattan – najpopularniejsze zestawy wypoczynkowe

Meble ogrodowe z technorattanu cieszą się wśród właścicieli ogrodów i tarasów zdecydowanie najlepszą opinią – uważane są za eleganckie, wygodne i bardzo odporne na warunki atmosferyczne. Nie dziwi więc fakt, że większość osób, które planują umeblowanie tarasu, wybiera właśnie tego typu komplety. Jakie zestawy mebli technorattanowych są najpopularniejsze? I jakie opinie mają o nich ich użytkownicy? Dziś przyjrzymy się kilku najbardziej lubianym kompletom.

Meble ogrodowe technorattan opinie o zestawie Nilamito.

Zestaw mebli z technorattanu Nilamito V

Meble ogrodowe technorattan Nilamito to cała seria modułowych kompletów ogrodowych z technorattanu. Zestawy dostępne są w aż czterech wariantach kolorystycznych (Brown & Grey, Brown & Beige, Brown & Ecru, Grey & Grey) i w ponad pięciu różnych konfiguracjach. Meble są modułowe, więc można dowolnie je zestawiać, a do kompletów dodatkowo możemy dobrać pasujące fotele, wysokie stoły obiadowe, skrzynie ogrodowe czy leżaki. Spośród zestawów zdecydowanie największą popularnością cieszy się widoczny poniżej zestaw technorattanowy Nilamito V. Komplet sprawdza się doskonale jako model bazowy i mieści się nie tylko w dużych ogrodach, ale też na tarasach czy większych balkonach.

Meble ogrodowe technorattan opinie - zestaw mebli z technorattanu Nilamito V

Opinie klientów, którzy kupili ten zestaw:

Katarzyna11111

Zestaw jest śliczny i bardzo funkcjonalny. Moduły można ustawiać w dowolny sposób. Połączone w kanapę z szezlągiem doskonale nadają się do wypoczynku, można wyciągnąć nogi i poczytać książkę. Długośc kanapy pozwala także na wygodną drzemkę a poduchy dodatkowo dodają komfortu leżącemu. Na spotkanie kilku znajomych rozstawiamy moduły, na każdym może spokojnie usiąść po 2 osoby, i miejsce na imprezę gotowe. Ważne jest, że pokrowce można ściągać i prać, dzięki temu nie martwimy się o zabrudzenia. Polecam, bo naprawdę warto stworzyć klimat salonowy na tarasie lub w ogrodzie :) (08-06-2015)

Monika11111

Przede wszystkim jest to zestaw ktory jest bardzo lekki wagowo co jest wazne jesli ma sie ochote przesuwac i przestawiac moduly. Zaleta wypoczynku jest to ze mozna ustawic poszczegolne moduly na wiele roznych sposobow.
Zestaw razem z poduszkami jest bardzo wygodny i na tyle szeroki ze moze na nim sie zmiescic o wiele wiecej osob.
Obsluga klienta jest bardzo profesjonalna i pomocna. To dzieki niej uzyskalismy dodatkowe informacje dotyczace kilku roznych zestawow, Te informacje pozwolily zadecydowac o ostatecznym wyborze. Bylismy rowniez zadowoleni z jednodniowej dostawy zestawu. (28-07-2014)

Zestaw wypoczynkowy technorattan Ligurito V

Meble ogrodowe technorattan Ligurito to seria na pierwszy rzut oka identyczna jak seria Nilamito, ale w rzeczywistości jest to bardziej luksusowy technorattan. Zestawy są tu wykonane z półokrągłej plecionki, która do złudzenia przypomina naturalny rattan. Jeśli interesuje Was szczegółowe porównanie, zapraszam do lektury: Meble technorattanowe Ligurito vs Nilamito – podobieństwa i różnice. Najpopularniejszy komplet z serii to oczywiście zestaw z technorattanu Ligurito V. Meble dostępne są w trzech wariantach kolorystycznych: eleganckich i modnych popielatych szarościach (Off-White Elite & Taupe), brązie połączonym z szarymi poduszkami (Brown Elite & Grey) lub brązie połączonym z ecru (Brown Elite & Ecru).

Meble ogrodowe technorattan opinie - zestaw wypoczynkowy technorattan Ligurito V

Opinie klientów, którzy kupili ten zestaw:

Mariusz11111

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupionych mebli. Mieliśmy pewne obawy co do kolorystyki poduszek, gdyż zdjęcia widniejące na stronie przedstawiają je w różnych odcieniach szarości. Nasze obawy zniknęły w momencie rozpakowania przesyłki. Wszystko doskonale do siebie pasuje. Jakość wykonania mebli uważam za bardzo wysoką. Wszystkie elementy są wykonane w sposób dokładny z dbałością o szczegóły. Opis na stronie produktu zgodny z rzeczywistością. Kontakt sklepu z klientem wzorowy (monitorowanie dostawy na bieżąco) . Przesyłka zapakowana bardzo solidnie , bardzo małe prawdopodobieństwo uszkodzenia mebli w transporcie. Szybka dostawa. Wszystkie moje powyższe spostrzeżenia świadczą o tym ,iż dokonałbym ponownie zakupów w firmie meblobranie.pl .Mam nadzieję jednak, że prędko tego nie będę musiał robić, gdyż meble na prawdę są solidnie wykonane i chyba szybko ich nie będziemy musieli wymieniać.
No chyba, ewentualnie coś dokupić ;) POLECAM (23-06-2016)

seba11111

Mocno polecam sklep, bardzo fachowa i serdeczna pomoc przed zakupem oraz w trakcie realizacji.
Meble po prostu rewelacja, warte swojej ceny, choć najtańsze nie są.
Wygodne i wytrzymałe. W rzeczywistości wyglądają jeszcze ładniej niż na zdjęciach. Pokrowce łatwe w czyszczeniu. Dzięki modułom wpasują się w każde miejsce. Odkąd je mam taras stał się moim ulubionym pomieszczeniem w mieszkanku. (25-05-2016)

Komplet ogrodowy z technorattanu Farlito V

Meble ogrodowe technorattan Farlito V to zestaw podobny do kompletu Nilamito V, ale nieco mniejszy. Dzięki temu modułowy narożnik łatwiej jest zmieścić na mniejszych balkonach i tarasach. Jeśli chcielibyście się dowiedzieć nieco więcej o różnicach między kompletami, polecam artykuł: Meble technorattanowe Nilamito vs Farlito – podobieństwa i różnice. Zestaw technorattanowy Farlito V dostępny jest w pięciu kolorach: Black Along & Ice Grey, Brown Along & Latte, Carmel & Latte, Ashen & Ice Grey oraz Ashen & Mocca. Jeszcze w zeszłym roku komplet był dostępny jedynie w widocznej poniżej konfiguracji, ale w tym sezonie kolekcja Farlito została powiększona o nowy wariant – komplet technorattanowy Farlito IX Corner.

Meble ogrodowe technorattan opinie - komplet ogrodowy z technorattanu Farlito V

Opinie klientów, którzy kupili ten zestaw:

Magda11111

Zaskoczyłam się lekkością modułów. Łatwo i szybko można skomponować elementy. Dziś mój komplet przeszedł chrzest bojowy po nocnym deszczu – i sprawdził się w 100%. :) (11-04-2017)

Agnieszka11111

Marzyłam o takim komplecie już od pewnego czasu…..więc gdy go zobaczylam pomyślałam -muszę go mieć. Farlito bardzo ładnie prezentuje się na tarasie i do tego jest bardzo wygodny, zarówno do siedzenia jak również do leżenia-dzięki grubym materacom. Pod tym względem jestem mile zaskoczona, gdyż poprzedni mój komplet ogrodowy był bardzo niewygodny.Plusem również jest to, ze komplet ten można komponować tak jak pasuje nam osobiste ustawienie, czy to osobno leżanka, czy razem z kanapą, gdyż każda cześć jest oddzielna. Polecam.Agnieszka. (28-06-2016)

Caprice narożnik z technorattanu

Meble ogrodowe technorattan Caprice to popularny narożnik ogrodowy z technorattanu uzupełniony o wysoki stół. Dzięki temu zestaw sprawdza się zarówno podczas leniwego wypoczynku, jak i w trakcie posiłków na świeżym powietrzu. Narożną sofę tworzą dwie mniejsze sofy modułowe, które można połączyć na stałe specjalnymi łącznikami, bądź korzystać z nich oddzielnie. Dużą zaletą kompletu są miękkie poduszki na siedziska i oparcia oraz oryginalna plecionka. Gładki blat z czarnego szkła umożliwia wygodne rozstawienie talerzy i szklanek. Zestaw technorattanowy Caprice dostępny jest w odcieniach Caffe, Dolphin Grey i Brown. Do kompletu można dokupić pufę technorattanową Steel.

Meble ogrodowe technorattan opinie - Caprice narożnik z technorattanu

Opinie klientów, którzy kupili ten zestaw:

Mir11111

Bardzo ciekawy zestaw. Co do jakości wykonania nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko stabilne po skręceniu. Wygląda bardzo efektownie. No i duży plus za stół w normalnym rozmiarze a więc można bardzo wygodnie zjeść sobie obiad/grilla na świeżym powietrzu a i poleżeć we dwoje wygodnie też można :) (18-05-2016)

Anna11111

Zamówieni zostało zrealizowane bardzo dobrze ,kompetentni pracownicy potrafiący doradzić i wyjaśnić wiele kwestii budzących wątpliwość.Zamówiony komplet dotarł dzień po dokonaniu wpłaty,meble są bardzo dobrze zapakowane.Sama jakość mebli jest również na wysokim poziomie. (22-04-2016)

Meble technorattanowe Trivento

Meble ogrodowe technorattan Trivento to zestaw wyróżniający się zdecydowanie najwyższymi oparciami – na tych meblach można swobodnie oprzeć nie tylko plecy, ale i głowę. Obszerne fotele i sofa nie tylko wyglądają elegancko, ale zapewniają też bardzo wysoki komfort korzystania z kompletu. Dużym plusem zestawu jest stolik z praktyczną półeczką pod blatem. Komplet technorattanowy Trivento dostępny jest w kilku różnych kolorach i dwóch wariantach plecionki. Zestawy Dark Grey i Brown wykończone są zaokrągloną plecionką dobrze imitującą naturalny rattan, natomiast warianty Melange, Melange Grey, Melange White i Piaskowy wykończone są oryginalną plecionką łączącą płaski i okrągły technorattan.

Meble ogrodowe technorattan opinie - meble technorattanowe Trivento

Opinie klientów, którzy kupili ten zestaw:

Wanda11111

Mebelki fantastyczne, ładniejsze niż na zdjęciu, wspaniale prezentują się na tarasie. Zarówno kanapa jak i fotele są bardzo wygodne do siedzenia, a stolik śliczny, bardzo funkcjonalny nadaje lekkości całemu zestawowi. Polecam.
(23-08-2016)

Mariusz11111

Rozmowa telefoniczna rozwiewa wszelkie wątpliwości odnośnie zamawianego produktu. Radzę zawsze kontaktować się telefonicznie. Rozmowa z konsultantem bardzo miła i profesjonalna. Towar zgodny z opisem i zdjęciami. Po odebraniu mebli stwierdziliśmy z żoną , brak dwu poduszek. Po interwencji telefonicznej konsultant , zaoferował wysłanie brakującego towaru natychmiast po zgłoszeniu mailowym braku. Po kilku minutach od wcześniejszej rozmowy , odebrałem telefon od tegoż konsultanta z informacją , że w/w “brakujące” poduchy mogą być spakowane w meblach , w miejscach niewidocznych, okazało się , że informacja powyższa miała faktyczne potwierdzenie. Z CAŁĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ POLECAM FIRMĘ. (19-04-2015)

Canvas narożnik z technorattanu

Meble ogrodowe technorattan Canvas to przebój na miejskie balkony – ten model dobrze mieści się w niewielkich i wąskich przestrzeniach. Przy klasycznym ustawieniu w narożnik zestaw ma 180 cm na 123 cm, a w konfiguracji widocznej na zdjęciu poniżej – 207 cm na 123 cm. Dodatkowym plusem jest wolna przestrzeń pod siedziskami, w której możemy umieścić typowe akcesoria trzymane na balkonach, jak doniczki, zapasowa ziemia czy drobny sprzęt ogrodniczy. Komplet nie tylko jest praktyczny, ale też bardzo ładny. Elegancko wykończone poduszki dodają całości stylu, a stolik z blatem z czarnego szkła stanowi efektowny dodatek. Całość jest też bardzo wygodna – plecionka lekko się ugina i dostosowuje do użytkowników, a poduszki dodatkowo zwiększają komfort.

Meble ogrodowe technorattan opinie - Canvas narożnik z technorattanu

Opinie klientów, którzy kupili ten zestaw:

Kris11111

Narożnik Canvas okazał się strzałem w dziesiątkę. Idealnie wpasował się w nasz balkon. Do tego poduszki i materac z hydrofobowymi poszewkami. Solidne materiały. Szybka wysyłka. Solidna Firma . Polecam (06-04-2017)

krystyna11111

Narożnik po skręceniu prezentuje się bardzo ładnie. Jeszcze za zimno na balkonie aby go użytkować ale sądzę że będzie super wygodny. (24-03-2017)



Autor: Natalia z Meblobranie.pl
Zostaw komentarz:

Jeszcze nikt nie skomentował tego artykułu..

Bądź pierwszy! Powiedz nam co myślisz!

Wszystkie treści wykorzystywane na blogu są objęte prawem autorskim i ich jakiekolwiek wykorzystywanie jest zabronione!